Afslappende massage er ren luksus!

Afslappende massage er naturlig velvære og behandling til gavn for krop og sind. Afslappende massage er en blidere form for massage med fokus på at det skal være en dejlig oplevelse. Lig og nyd en grundig afslappende massage, imens dit sind får et break fra hverdagens stress.
Afslappende massage tilpasset dig!

Er du en af dem der ikke er så meget for at der bliver taget hårdt fat eller at det er ømt at blive behandlet? Så er afslappende massage det rette valg for dig.

Du bliver masseret af kyndige hænder, og du kan trygt slappe af imens din krop bliver plejet fra top til tå.
Afslapningsmassagen er en vidunderlig massageform!

Mærk dit sind og krop blive rolig og afslappet, imens du får masseret olie på.

Du ligger med et dejligt tæppe over dig, så det kun er det aktuelle område der bliver masseret, som er afklædt. På den måde kan du holde dig varm og føle dig helt tryg.

Jeg arbejder med lange blide strøg, der fordeler olien og skaber varme i dit væv, så vi stille og roligt kan gå dybere ned i muskulaturen uden at det føles hårdt.

Har du virkeligt brug for at falde til ro og stresse af, anbefaler jeg at du bestiller en time eller mere.
Mange mennesker har brug for lidt tid til at lande ordentligt, og din oplevelse vil bare blive endnu bedre hvis du giver dig selv tiden til at slappe ordentligt af og komme ned i tempo.

Mange oplever bedre søvn og lavere stressniveau efter massage.  Du kommer ganske enkelt i bedre kontakt med dig selv og din krop, og den beroligende effekt afslapningsmassagen har, hjælper puls og tanker med at falde til ro.

Afslapningsmassage er sundt på mange måder!

Jeg bruger sunde, hudplejende og velduftende hjemmelavede massageolier.  Nyd din hud blive blød og lækker, når du bliver masseret med de skønne olier og velduftende cremer. Tåler du ikke dufte, har jeg selvfølgelig også olier uden duft. Ikke alene huden nyder gavn af afslapningsmassagen, men din krop bliver også afslappet og rolig, når du får lov at give dig selv denne dejlige luksusoplevelse.

Afslapningsmassage er en af de hyppigst valgte massagebehandlinger, når der gives gavekort.  Har du lyst til at glæde en du holder af, så kan du nemt et gavekort ved Body Care Clinic.

Mit telefonnr. er

30 74 58 05

Adressen er

Agerskov hallen
Nørregade 17B
6534 Agerskov

Mine åbningstider er

Mandag  13:00 - 18:00

Tirsdag   09:00 - 14:30

Onsdag   09:00 - 14:30

Torsdag  13:00 - 18:00

Fredag    Kun efter aftale.