Kinesiotape er en super elastisk sportstape, der heler og forebygger sports skader. Kinesiotape er hyppigt anvendt blandt fysioterapeuter og på hospitaler. Tapen kan fås i et hav af forskellige farver og varianter. De forskellige farver er dog kun af æstetiske grunde og siger derfor ikke noget om, hvordan tapen reagere, eller hvor elastisk den er.

Kinesiotape adskiller sig fra konventionelt sportstape, eftersom det består af elastiske fibre i forhold til sportstape, der er typisk består af u elastisk vævet tape. Den hvide, almindelige u elastiske sportstape bliver typisk brugt i forbindelse med forstuvninger af led som beskyttelse mod yderligere forstuvninger, hvor det elastiske kinesiotape har flere forskellige virkningsområder – både med forbedring af blodgennemstrømningen, dæmpning af muskelspændinger, aktivering og aflastning af muskler samt understøttelse af sener og led.

Hvis du døjer med en drilsk sportsskade eller muskel- eller ledsmerter generelt, så bør du give terapeutisk tape en chance. 

 

Mit telefonnr. er

30 74 58 05

Adressen er

Agerskov hallen
Nørregade 17B
6534 Agerskov

Mine åbningstider er

Mandag  13:00 - 18:00

Tirsdag   09:00 - 14:30

Onsdag   09:00 - 14:30

Torsdag  13:00 - 18:00

Fredag    Kun efter aftale.